Compaan HR adviseert en ondersteunt organisaties bij alle voorkomende personeel gerelateerde vraagstukken en is de bedrijfsnaam waaronder ik, Julia Veenendaal, als zelfstandig ondernemer werkzaam ben.  Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik in september 2020 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap genomen. Dit biedt mij de mogelijkheid om aan meerdere organisaties verbonden te zijn of tijdelijke functies/rollen te vervullen, wat mij veel uitdaging, flexibiliteit en werkplezier oplevert.

Binnen het HR vakgebied heb ik de afgelopen 20 jaar veel kennis en ervaring opgedaan door verschillende functies en rollen te vervullen, zowel nationaal als internationaal en binnen verschillende sectoren (profit, not for profit en non profit). Hierbij heb ik gewerkt in diverse branches zoals de zakelijke dienstverlening, ICT, groothandel, Onderwijs, Automotive en de uitzend- en detacheringsbranche.

Ik werk op een natuurlijke, soepele mensgerichte wijze en ik beschik over goede communicatieve, organisatorische en operationele vaardigheden. Mijn pragmatische instelling, onderzoekende en oplossings- en resultaatgerichte houding combineer ik met servicegerichtheid en flexibiliteit.

Door mijn kennis, ervaring en kwaliteiten te combineren, ben ik sterk in het leveren van resultaten van toegevoegde waarde voor uw onderneming.

Julia Veenendaal
Visitekaartje Compaan HR

Contact formulier


    Ik ben op de hoogte wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.